Cop d’Estat a Bolívia – Declaració urgent

Hem rebut aquesta declaració dels camarades bolivians de la Internacional Comunista Revolucionària. Cridem el moviment obrer i revolucionari del món a estar alerta, difondre aquesta declaració el més àmpliament possible i preparar-se per mobilitzacions de repudi al cop a les ambaixades de Bolívia al món.

A 26 de juny està en marxa a Bolívia un intent de cop d’estat, dirigit pel general destituït, comandant general Juan José Zuñiga. Condemnem aquest intent antidemocràtic i cridem a la mobilització general de la classe obrera, la pagesia i el poble treballador en contra d’aquest intent de l’exèrcit d’instal·lar-se al poder.

La direcció de la Central Obrera de Bolívia (COB) ha cridat a una vaga general indefinida. Ara cal posar-la en pràctica sobre la base d’assemblees de treballadors a tot el país per organitzar la mobilització i l’autodefensa.

La classe obrera a través de les seves organitzacions ha de fer una crida als soldats de l’exèrcit a rebel·lar-se contra els seus comandaments traïdors, oligàrquics i reaccionaris.

Cal oposar-se al cop reaccionari, però no n’hi ha prou. L’exèrcit és una institució ultra reaccionària que només serveix els interessos de l’oligarquia capitalista i imperialista. Com a tal ha de ser desmantellat, i reemplaçat pel poble armat, amb els treballadors al capdavant.

Dictadura mai més!!

Obrers i camperols, armats contra el cop!!

Tot el poder al poble treballador!!

Pels drets democràtics i el socialisme!!

Pots enviar-nos els teus comentaris i opinions sobre aquest o algun altre article a: [email protected]

Per conèixer més de nosaltres, ves a aquest enllaç

Si pots fer una donació per ajudar-nos a mantenir la nostra activitat fes click aquí