etscomunista

Uneix-te als comunistes! Uneix-te al Corrent Marxista Internacional!

Ets comunista? Aleshores uneix-te a la lluita per la revolució amb l’Organització Comunista Revolucionària, secció a l’Estat Espanyol de la Corrent Marxista Internacional.

El capitalisme és a punt de l’abisme. Tota una generació només ha conegut crisi, austeritat, guerres, explotació i catàstrofe climàtica. I no obstant els rics es tornen més rics. Això porta cada cop més gent a la conclusió que l’arrel del problema és el capitalisme i que l’única solució és una revolució.

Direcció revolucionària

Per resultar victoriosos en la lluita per enderrocar el capitalisme, l’única força capaç de transformar la societat és la classe obrera, quan està organitzada i mobilitzada. La classe obrera s’està movent cada vegada més i amb més força, a l’Estat espanyol i a tot el món. Tanmateix, per assolir la victòria i establir una societat sense opressió ni explotació, és absolutament necessària una organització combativa, revolucionària i formada en les idees del marxisme, que sigui capaç de canalitzar i dirigir tot el potencial revolucionari de la classe obrera i la joventut. En la construcció d’aquest instrument vital, ens inspirem en el partit bolxevic, l’únic partit en la història que ha dirigit exitosament a la classe obrera i als oprimits a la presa del poder mitjançant l’acció de masses i la democràcia obrera.

Per què els comunistes estudiem el marxisme

El marxisme són un conjunt d’idees científiques per entendre el món que ens envolta, no per observar-lo, sinó que per transformar-lo. Ens basem en les idees del marxisme genuí, representades per Marx, Engels, Lenin i Trotski. Armats amb aquestes idees científiques, podem comprendre les lleis que dominen el sistema capitalista, les crisis del sistema, les seves contradiccions i plantejar un programa, estratègia i tàctiques per enderrocar-lo. Com a comunistes, cal que estudiem aquestes idees, fins i tot dedicar la nostra vida a conquerir-les, per participar correctament en el moviment obrer i en la lluita de classes, aportar les lliçons de la història del moviment obrer i lluitar de forma efectiva per la revolució mundial.

La revolució et necessita!

La construcció d’una organització revolucionària –a l’Estat espanyol i internacionalment– és la qüestió més urgent; no en un futur remot, sinó ara. Com va dir Lenin, sense direcció revolucionària, no pot haver-hi moviment revolucionari. El Corrent Marxista Internacional ha crescut ràpidament en el darrer període i estem decidits a conquistar aquesta tasca històrica, però necessitem eixamplar les nostres forces molt més encara. Si vols lluitar contra aquest sistema corcat, la revolució et necessita! Uneix-te avui a l’Organització Comunista Revolucionària!  Mentres tant…

  • Pots fer una contribució financera regular al CMI per donar suport a la nostra organització en la lluita per la revolució!
  • Subscriu-te al nostre diari mensual i la revista teòrica semestral.
  • Segueix-nos a (Instagram,Twitter)
  • Ajuda’ns a construir la premsa marxista venent “L’Octubre” a la teva àrea, centre de treball, universitat o institut.
  • Comparteix els nostres articles a les xarxes.
  • Envian’s una carta, informes o article d’interès.

  Pots trobar-nos a: