etscomunista

Uneix-te als comunistes! Uneix-te al Corrent Marxista Internacional!

Ets comunista? Aleshores uneix-te a la lluita per la revolució amb el Corrent Marxista Internacional a l’Estat espanyol juntament amb les altres seccions del Corrent Marxista Internacional presents a tots els continents.

El capitalisme és a punt de l’abisme. Tota una generació només ha conegut crisi, austeritat, guerres, explotació i catàstrofe climàtica. I no obstant els rics es tornen més rics. Això porta cada cop més gent a la conclusió que l’arrel del problema és el capitalisme i que l’única solució és una revolució.

Direcció revolucionària

Per resultar victoriosos en la lluita per enderrocar el capitalisme, l’única força capaç de transformar la societat és la classe obrera, quan està organitzada i mobilitzada. La classe obrera s’està movent cada vegada amb més força, a l’Estat espanyol ia tot el món. Però per sortir victoriosos i arribar al socialisme, el que cal és una direcció combativa, revolucionària i formada en les idees del marxisme.

Per què els comunistes estudiem el marxisme

El marxisme és el socialisme científic: una manera d’entendre el món per canviar-lo. Estem orgullosos de les idees del marxisme genuí, representat per Marx, Engels, Lenin i Trotski. És l’únic conjunt d’idees que poden explicar científicament la crisi del capitalisme. Els comunistes hem d’estudiar aquestes idees i fins i tot dedicar la nostra vida a conquerir-les per intervenir millor en la lluita de classes, aportar les lliçons del marxisme i lluitar per la revolució.

La revolució et necessita!

La construcció d’una organització revolucionària –a l’Estat espanyol i internacionalment– és la qüestió més urgent; no en un futur remot, sinó ara. El Corrent Marxista Internacional ha crescut ràpidament en el darrer període i estem decidits a dur a terme aquesta tasca històrica, però necessitem eixamplar les nostres forces molt més encara. La revolució et necessita! Uneix-te avui al Corrent Marxista Internacional!  Mentres tant…

  • Pots fer una contribució financera regular al CMI per donar suport a la nostra organització en la lluita per la revolució!
  • Subscriu-te al nostre diari mensual i la revista teòrica semestral.
  • Segueix-nos a (Instagram,Twitter)
  • Ajuda’ns a construir la premsa marxista venent “Lluita de classes” a la teva àrea, centre de treball, universitat o institut.
  • Comparteix els nostres articles  a les xarxes.
  • Envian’s una carta, informes o article d’interès.

  Pots trobar-nos a: