Els Comunistes han arribat! Com POTS promoure la conferència fundacional de la Internacional Comunista Revolucionària

El juny es fundarà una nova Internacional Comunista Revolucionària (ICR). En el període previ, necessitem que TU surtis i pintis de ROIG cada carrer, cada barri, cada nació. Continua llegint per a obtenir les eines que necessites per a anunciar l’arribada de la ICR a la teva zona, lloc de feina, escola o universitat; per a guanyar nous camarades a les nostres files; i per a infondre por als cors dels polítics, banquers i patrons burgesos. Ajuda’ns a fer córrer la veu: Els comunistes han arribat! (#CommunistsAreComing)

Tres passes simples per promoure la conferència de la ICR:

1. Podeu descarregar-vos a continuació una imatge per a promocionar la conferència de la ICR en set idiomes. Es pot imprimir com a adhesiu o cartell, i conté un codi QR que enllaça amb la pàgina d’inscripció.
2. Podeu imprimir-los i aferrar-los a qualsevol poble, ciutat, universitat, escola i institut on s’hi organitzin els comunistes!
3. Compartiu fotos i vídeos a les xarxes socials fent servir el hashtag #CommunistsAreComing. Mostreu al món els carrers de Nova York, París, Londres, Toronto, Madrid, Lisboa, Lahore, Sao Paulo i més enllà coberts de falçs i martells!

Anem a fer tremolar els capitalistes, i mostrem a la nova generació de joves comunistes que n’hi ha molts més com ells allà fora, i que ens estem organitzant!

Per a inscriure’t a l’escola, segueix aquest enllaç.

Per què necessitem la ICR?

El capitalisme ha entrat en un període de crisi existencial. Per tot el món, els treballadors i la joventut suporten un horror rere altre en mans d’aquest sistema en descomposició. Milions de persones han sortit als carrers per a oposar-se a la guerra de matances d’Israel a Gaza. El cost de la vida és insuportable. La gent es radicalitza, i cada vegada són més els que en treuen conclusions revolucionàries.

La classe obrera ha demostrat una vegada i una altra que està disposada a lluitar. Però hem d’aprendre de la història del nostre moviment: tant de les conquestes i com de les derrotes.
A la darrera dècada, hem vist lluites revolucionàries sorprenents en un país rere altre: des de Sri Lanka al Sudan, passant per la Primavera Àrab, la qual arrasà l’Orient Mitjà el 2011. També hi ha exemples històrics com les conflagracions revolucionàries a Espanya les dècades de 1930 i 1970; els alçaments a les nacions colonitzades durant el segle XX; les revolucions alemanyes dels anys 1918-1923; i la tragèdia heroica de la Comuna de París.

A totes els va mancar un factor decisiu: el lideratge adequat. A cada exemple anterior, els treballadors no comptaven amb un partit revolucionari que els dirigís a la victòria final, o foren traïts per dirigents que no estaren a l’altura de la seva tasca. Per a garantir l’èxit de la revolució socialista mundial, necessitem un partit revolucionari basat en les idees i les tradicions del marxisme i del bolxevisme.

Aquest partit no pot estar limitat a un sol país. El capitalisme és un sistema internacional que explota treballadors de tot el món. El nostre objectiu és construir el partit mundial de la revolució comunista.

Marx i Engels també comprengueren aquesta necessitat, motiu pel qual crearen l’Associació Internacional de Treballadors, la Primera Internacional, el 1864. La seva successora, la Segona Internacional, es convertí en una poderosa organització amb milions de membres, la qual va ser destruïda quan els seus líders xovinistes s’alinearen rere els seus respectius capitalistes a la I Guerra Mundial.

Lenin i els bolxevics crearen la Tercera Internacional (la Internacional Comunista, o Comintern) després de la degeneració de la segona. Tot i uns inicis prometedors, el Comintern mateixa degenerà a les mans dels estalinistes després de la mort de Lenin. Mentrestant, els esforços de Trotski de fundar una Quarta Internacional foren destruïts, després del seu assassinat, pels dirigents de segons fila que quedaren al capdavant d’aquesta organització.

Avui en dia, tots els vells partits formats per a dirigir la classe obrera, i els dirigents alçats per les masses en el darrer període han quedat molt a baix per les necessitats de la nostra època. Els reformistes de dretes darrere dels grans partits socialdemòcrates i laboristes són servils al capitalisme. Els reformistes d’esquerres com Bernie Sanders, Jeremy Corbyn, SYRIZA i Podem han decebut els seus partidaris amb derrotes i rebaixes de discurs. Tots els partits estalinistes, també anomenats comunistes, estan en crisi.

Ara, amb el suport del comunisme a l’alça, hi ha una necessitat urgent de lideratge. Hi ha un buit per omplir. Necessitem una nova Internacional Comunista Revolucionària. Per això, d’aquí a dos mesos, centenars de comunistes de tot el món es reuniran per a crear la ICR.

Uneix-te a l’Escola Mundial del Comunisme

La ICR pretén iniciar la tasca de reclutar i organitzar el futur exèrcit mundial de la revolució comunista. Però tot exèrcit necessita entrenament. Per això la conferència fundacional es combinarà amb l’Escola Mundial del Comunisme, per a armar els assistents amb les nostres armes més poderoses: la teoria i idees marxistes.

Aquesta escola oferirà a tots els que s’hi apuntin una educació seriosa i el nostre programa comunista. Els temes inclouran la guerra i la revolució, l’imperialisme, la Revolució Russa, la filosofia revolucionària del materialisme dialèctic, i molts més.

Aquest serà el nivell més gran de discussió política a qualsevol part del món: no hi ha escola millor per a la nova generació de comunistes revolucionaris!

Ajuda’ns a construir per a impulsar la ICR

Ja hem vist la popularitat de les nostres idees, i el suport als nostres objectius, reflectits en l’interès suscitat per la nostra conferència fundacional. Més de 1.600 persones de més de 100 països s’han inscrit per a participar-hi, i centenars més hi assistiran en persona. Però això n’és només el principi!

Necessitem la teva ajuda per ajudar-nos a construir, per a garantir que tots els comunistes coneguin la fundació de la ICR. Necessitem ajuda per a atraure tants lluitadors de la classe obrera com sigui possible baix la nostra bandera!

Per això hem dissenyat aquests adhesius i cartells. Demanem a tots els nostres camarades, lectors i simpatitzants que s’assegurin que tots els comunistes del món puguin trobar-nos, informar-se sobre la nostra conferència i inscriure-s’hi!

Si ja estàs organitzat amb l’OCR/ICR, la teva secció i grup han d’imprimir una gran quantitat de cartells i adhesius. Surt amb força amb el teu grup o secció, i conquereix cada cantó per la ICR!
Si ets un comunista aïllat: uneix-te al grup local per a ajudar-los a construir! I si no hi ha cap grup al teu veïnat, tot allò que necessites és en aquest article per a sortir i fer córrer la veu!

Si cadascuna de les 1.600 persones que s’hi han inscrit fins ara poguessin animar-ne unes altres 10 a assistir-hi, i si poguéssim formar-les, aquesta seria una força potencial de 16.000 comunistes que podríem deixar anar al món! Això és el doble de membres que tenia el partit bolxevic el febrer de 1917, només nou mesos abans que prenguessin el poder al capdavant dels treballadors i pagesos russos.

No hi ha temps a perdre. Sortim fora i comencem a preparar aquest esdeveniment històric!
Treu fotografies i fes vídeos de qualsevol activitat per a promoure la conferència, i comparteix-les a les teves xarxes socials amb els hashtags #CommunistsAreComing i #SchoolOfCommunism.
No només ha d’incloure imatges dels nostres cartells i adhesius, sinó agitació pública, llocs de reclutament, manifestacions, conferències i mítings per als nous Partits Comunistes Revolucionaris que els nostres camarades funden per tot el món. Tot plegat mostrarà la nostra força, i ajudarà a crear entusiasme per a la conferència fundacional de la ICR.

Quan la gent cliqui en línia en aquests hashtags, necessitem que vegin comunistes mobilitzats audaços de cada continent. Altres comunistes veuran que hi ha milers dels nostres, i s’inspiraran a unir-se a la nostra lluita.

Com diu el nostre manifest:

“Tenim feina important per fer, i aquesta ja dona resultats importants i assoleix una fase decisiva… Ens incumbeix a cadascun de nosaltres assegurar-nos que aquest treball es dugui a terme immediatament, sense vacil·lacions, i amb la convicció ferma que triomfarem.”

Els comunistes han arribat: endavant amb la Internacional Comunista Revolucionària!

Pots enviar-nos els teus comentaris i opinions sobre aquest o algun altre article a: [email protected]

Per conèixer més de nosaltres, ves a aquest enllaç

Si pots fer una donació per ajudar-nos a mantenir la nostra activitat fes click aquí