Tots els companys paquistanesos han sigut alliberats! Victoriosa campanya de solidaritat internacional!

El passat dia 27 d’abril es va confirmar que l’últim dels nostre companys paquistanesos segrestats va ser llibertat pels Rangers. Ens sentim alleujats de tornar a tenir-los amb nosaltres segurs i agraïts amb tots els camarades i simpatitzants que van participar en la nostra campanya de solidaritat, que va ser fonamental per a protegir als segrestats. Publiquem a sota el missatge de la Aliança de la Joventut Progressista (PYA), que celebra el retorn segur dels nostres companys i la victòria de la campanya internacional.

Felicitats camarades! Tots els companys segrestats pels Rangers de Sindh sota les ordres del brutal Estat paquistanès han estat alliberats.

Això nomes ha sigut possible gracies a la resolució i l’esforç de l’Aliança de la Joventut Progressista, del Front Vermell de Treballadors i de les organitzacions progressistes de Pakistan. S’ha de fer una menció especial als camarades de la Corrent Marxista Internacional que van fer una campanya incansable en tot el món en el moviment internacional de treballadors i de la joventut i que van protestar de manera energètica davant les ambaixades i els consulars paquistanesos.

Camarades! Aquest no és el final del nostre viatge sinó que el començament! El brutal estat capitalista imperialista de Pakistan ha mostrat la seva cara més lletja una i altre vegada, però molt més en els últims dies, en la seva disposició a atacar a aquelles forces que tenen la clau per a un futur millor, un futur socialista.

L’organització ha sortit més resolta, organitzada i coherent que mai.

Hem sigut provats i tornarem a ser provats novament. Però la nostra voluntat de ferro per a la revolució socialista mai serà trencada.

Ens mantenim dempeus, orgullosos i units!

Els treballadors i la joventut de Pakistan esperen!

La revolució socialista ens reclama!

Anem endavant sense pausa, camarades!

Treballadors del món, uniu-vos!

Per a donar suport a la campanya de Pakistan Trade Union Solidarity, siusplau visita: http://www.pakistansolidarity.org/donate

Pots enviar-nos els teus comentaris i opinions sobre aquest o algun altre article a: [email protected]

Per conèixer més de nosaltres, ves a aquest enllaç

Si pots fer una donació per ajudar-nos a mantenir la nostra activitat fes click aquí